Piata moto - Anunturi vanzari moto Piata de motociclete, accesorii, si echipamente moto.
Evenimente moto
valea-strajii-motor-fest-muresenii-bargaului-judetul-bistrita-nasaud-52 Valea Strajii Motor Fest
( 29 iunie 2018 )
www.piata-moto.ro

Home
Adauga anunt moto
Adauga anunt piese
Adaga echipamente
Adauga anunt dezmembrari
Adauga accesorii moto
Adauga evnimet moto
Termeni de postare

Anunturi
Motociclete
Dezmembrari moto
Piese moto
Echipamente moto
Accesorii moto
Manuale de reparatie

Categorii moto
Sport
Touring
Streetfighter
Naked
Supermoto
Enduro
Crosss
Chopper
Cruiser
Custom
De epoca
Trike
Trial
ATV
Jet ski
Snowmobil
Scutere


Termeni si conditii
Contact
Evenimente moto

Untitled Document

Termeni şi condiţii

 • Termenul "Utilizatorul" reprezintă toate persoanele fizice şi / sau juridice care accesează şi folosesc site-ul www.piata-moto.ro, indiferent de motiv.
 • Prin accesarea www.piata-moto.ro sunteţi de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiţi pentru a asigura că site-ul funcţionează pentru toată lumea.

Folosirea Piata-Moto.ro:

Piata Moto îşi rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlatura sau adăuga termeni şi condiţii, politici de funcţionare/utilizare prezentului regulament. Piata Moto poate beneficia de acest drept fără notificări sau înştiinţări prealabile. Indiferent de înştinţările prelalabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor şi schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum şi corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră.

Prin Completarea Formularului de adaugare şi adaugarea anuntului dumneavoastră :

 • sunteţi de acord să furnizaţi în Formularul de Înregistrare informaţii corecte, clare şi reale şi orice alt tip de informaţie necesară pentru condiţiile de plată şi vă angajaţi să actualizaţi în mod corect şi permanent prezentele informaţii.
 • garantati că aveţi autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenţilor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord/nu vă manifestaţi acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opţiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACA NU SUNTEŢI DE ACORD CU PREZENŢII TERMENI, NU COMPLETAŢI FORMULARUL DE ANUNŢ.

Acceptarea contractului de utilizare şi a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului Piata-Moto.ro, serviciilor şi conţinutului acestuia. Site-ul, serviciile şi conţinutul Piata-Moto.ro vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile stipulate în acest document, nu folosiţi site-ul Piata-Moto.ro şi serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicaţi că acceptaţi să respectaţi "Termeni & Conditii" noastre. Piata-Moto.ro poate revizui acest document oricând, prin acutalizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni & Conditii" deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului Piata-Moto.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

De asemenea, întelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul ca serviciile oferite de Piata-Moto.ro pot include anumite comunicate de la Piata Moto.ro, precum anunţuri legate de noi funcţionalităţi, mesaje administrative, şi newsletter, şi că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de utilizator.

Descrierea serviciilor

Site-ul Piata-Moto.ro oferă utilizatorilor acces la o colecţie bogată de resurse şi instrumente online care includ: anunţuri gratuite, servicii de vânzare-cumpărare. Dumneavoastră întelegeţi şi sunteţi de acord că aceste servicii includ şi publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului Piata-Moto.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastră întelegeţi şi sunteţi de acord că serviciile Piata-Moto.ro includ diverse anunţuri, mesaje administrative conţinute de buletinele informative Piata-Moto.ro şi că aceste mesaje determină calitatea serviciilor oferite de Piata-Moto.ro, neexistând optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti şi sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "aşa cum sunt" . Serviciile oferite de Piata-Moto.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din Romania şi sunt împărţite în 2 categorii: gratuite şi cu taxă.

  1.Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilităţi, disponibile online:
 • înscrierea de anunţuri de mică publicitate de către persoane fizice sau juridice în baza de date Piata-Moto.ro
 • publicarea acestor anunţuri pe Internet
 • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, salvare a anunţurilor
 • posibilitatea de contact a altor utilizatori
 • 2.Serviciile cu taxă se referă la afişarea pe site a formelor de reclamă acceptate şi la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienţilor companiei, deasemenea publicarea pe pagini personalizate din cadrul site-ului a magazinelor sau service-urillor moto.

Responsabilităţile utilizatorului

Ca utilizator sunteţi responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcaţi, puneţi la dispozitie în mod public prin postarea anunţului pe Piata-Moto.ro

Va obligaţi să nu faceţi următoarele lucruri :

 • să publicaţi material cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 • să publicaţi anunţuri cu conţinut ilegal
 • să publicaţi materiale care conţin virusi, viermi sau alte programe cu intenţia de a distruge orice sistem sau informaţie;
 • încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conţinut pentru care nu aveţi dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relaţii contractuale sau de încredere (cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate);
 • încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoţionale, "junk mail", "spam", scrisori în lanţ, scheme piramidale sau orice alta formă de solicitări, cu excepţia porţiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • promova sau furniza informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, promova rănirea fizică sau verbala împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime faţă de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informaţii despre modul de a fabrica, achiziţiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme şi crearea de site-uri "crush";
 • posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 • adăugaţi mai multe anunţuri având acelasi conţinut sau înţeles
 • să adăugaţi anunţuri în categorii care nu au legătură cu conţinutul anunţului

Piata Moto nu garantează credibilitatea, acurateţea informaţiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga şi verifica afirmaţiile în cadrul procesului de moderare şi poate hotărî dacă informaţiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiţi opţiunea din formularul de „contact” pentru orice informaţie care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.

Piata Moto îşi poate asuma acţiuni sau măsuri în privinţa utilizatorului sau împotriva informaţiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site, incluzând concursurile, îi garantă companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) şi licenţa de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conţinutul (în intregime sau parţial), la scară internaţională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice forma, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteti oricărei persoane care este abonată să acceseze, sa vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menţionate înainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site îşi menţine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clienţilor nostri şi venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenţionăm că politica noastra nu ne permite să acceptăm sau să ţinem cont întotdeauna de ideile creative, sugestii, invenţii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi în mod expres.

Utilizarea materialelor

Piata-Moto.ro vă autorizează să vizualizaţi şi să faceţi download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 123/2005 şi legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Joos Tiberiu Ionut PFA, conţinutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informaţiile sunt stocate pe serverele care aparţin sau care sunt închiriate de către Companie în ţări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare şi / sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

Proprietatea materialelor şi informaţiilor introduse pe site-ul Piata-Moto.ro

Piata-Moto.ro nu vă pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizaţi companiei (inclusiv observaţiile şi sugestiile) sau pe care le postaţi, încărcaţi sau trimiteţi. Totuşi, transmiţând aceste materiale, dvs sunteţi de acord sa acordaţi Piata-Moto.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice şi să traducă; să menţioneze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-aţi transmis; şi are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener Piata-Moto.ro.

Nu se vor pretinde şi nici acorda nici un fel de compensaţii pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligaţia de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul să şteargă materialul dumneavoastră în orice moment şi fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Obligaţiile Piata-Moto.ro

Piata-Moto.ro nu are obligaţia de a controla informaţiile oferite de către utilizator şi disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conţine greşeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conţinutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulţi utilizatori, Compania (www.piata-moto.ro) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel şi de orice natură, cunoscuta sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătura cu disputele. Deasemenea, Piata-Moto.ro îşi rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunţurile şi adresele de contact furnizate de către utilizator pe care poate să le folosească în scopuri publicitare însa nu îşi asuma nici o responsabilitate faţă de întârzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul ştergerii, pierderii sau imposibilităţii de a stoca informaţiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Compania (www.piata-moto.ro) nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicaţiilor sale. Dumneavoastră luaţi cunoştiinţă şi sunteţi de acord cu faptul ca sunteţi singurul responsabil pentru formă, conţinutul sau exactitatea materialului conţinut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Piata-Moto.ro nu oferă nici o garanţie ca:

 • serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea site-ului Piata-Moto.ro şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de Piata-Moto.ro se află astfel la discreţia utilizatorilor şi poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesaţi site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conţinut.

Generalităţi

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni & Conditii" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni & Conditii", acestea rămânând în vigoare. Aceşti "Termeni & Conditii" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Joos Tiberiu IonutPFA în privinţa utilizării site-ului Piata-Moto.ro, constituind unica convenţie dintre dumneavoastră şi companie şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de Piata-Moto.ro.

Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recenta versiune a acestor condiţii oricând, accesând aceasta pagină. Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi Piata-Moto.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă şi penală pentru informaţiile publicate şi / sau transmise în Internet de către utilizator, precum şi pentru consecinţele care pot apărea în urma acestor activitaţi, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania Joos Tiberiu Ionut PFA, Piata-Moto.ro îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. La limită, îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Termeni postare

Piata-Moto.ro nu este răspunzător pentru veridicitatea datelor din anunţurile postate, aceasta revenind în totalitate celor care postează anunţul.

Sunt interzise următoarele:

 • plasarea de anunţuri care nu au obiect real şi concret ("aduc orice motor la comandă", "vând/cumpăr motociclete second-hand" şi altele asemenea;
 • menţionarea datelor de contact (adrese de mail, nume de societăţi comerciale, numere de telefon, adrese URL) în partea de descriere a motocicletei;
 • plasarea de anunţuri cu date care sunt în mod evident false;
 • plasarea unui anunţ de mai multe ori intr-un interval mai mic decat cel selectat la postarea anuntului anterior.
 • postarea unor poze care nu sunt reprezentative pentru produsul vandut sau care nu corespund condiţiilor de pe pagina de adăugare poze;

Nerespectarea acestor regului poate fi sancţionată cu ştergerea anuntului.

Piata-Moto.ro isi rezerva dreptul sa editeze sau sa stearga anunturile daca nu au fost respectate regulile de publicare, fara o notificare catre cel care a postat anutul si fara a justifica motivele stergerii sau modificarii anuntului.

Evenimente moto


Echipamente moto

Accesorii moto

Dezmembrari moto
Honda CBR F3 600 600
Acte: Inmatriculata
Pret: Negociabil
200 RON
Kawasaki GPZ 400 400
Acte: Nu are acte
Pret: Negociabil
200 EUR

Piese moto

Promo
Cateva forumuri moto
Pro-Bike
motociclism.ro

Valid XHTML 1.0 Transitional 1 utilizator(i) online